Noutăți

De 1 iunie, copiii pot vedea gratuit „România neîmblânzită“

De 1 iunie, copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit la o serie de animații și la documentarul „România neîmblânzită“.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, rețeaua HAPPYCINEMA® din București, Focșani și Buzău invită copiii la un program special dedicat vârstei lor. Programul include următoarele titluri:

„Rață, rață și gâscan“ (3D, animație, r. Christopher Jenkins)

După un accident, Peng, un gâscan aventurier devine responsabil pentru doi pui rătăciți de rață (Chi și Chao). Împreună încep o călătorie palpitantă, de-a lungul căreia va înțelege puterea iubirii necondiționate.

 • București: 10:30, 12:45, 14:40
 • Focșani: 15.40
 • Buzău: 10.50

„Albinuța Maya 2“ (3D, animație, r. Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann)

Maya este o albinuţă pentru care prietenia este foarte importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier pasionat de cântatul la vioară, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun.

 • București: 10:50, 12:25, 16:35
 • Focșani: 12.45
 • Buzău: 12.40
Animaţia Albinuţa Maya
Albinuţa Maya 2

„Prințesa furată“ (2D, animație, r. Oleg Malamuzh)

Prințesa Mila este răpită de un vrăjitor malefic care vrea să transforme dragostea dintre ea și trubadurul Ruslan într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea pură poate învinge magia.

 • București: 10:10, 14:05
 • Focșani: 10.40
 • Buzău: 14.00

„Aventuri fără pereche“ (2D, animație, r. Galina Miklínová)

Unde dispar șosetele atunci când dispar? Viața Mâncătorilor de șosete este o aventură continuă. Ei sunt creaturi simpatice prinse într-o poveste cu gangsteri și răfuieli între două clanuri, unde prăpastia dintre generații și seturile diferite de valori dau contur poveștii.

 • București: 12:10

„Early Man“ (2D, animație, r. Nick Park)

La începuturile civilizaţiei, când Pământul este încă stăpânit de creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi, Dug şi Hognob, tovarășul lui, se ridică împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

 • București: 11:00, 13:10
Filme pentru copii
Early Man

„România neîmblânzită“ (documentar, regia Tom Barton-Humphreys)

Documentarul urmărește transformările prin care trece fabuloasa viață naturală din zonele sălbatice ale României. Munți abrupți, păduri străvechi, ape nesfârșite, toate găzduiesc o faună desprinsă parcă din basme. Este surprinsă evoluția naturii de-a lungul celor patru anotimpuri, iar imaginile sunt unice.

 • București: 14:25, 18:05
România neîmblânzită
Tarife adulțipână la ora 17:00 – 15 RON/bilet, după ora 17:00- 22 RON/bilet
Tarife ochelari 3D reutilizabili: 4 RON/buc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *