Filme pentru copii, Noutăți

Filme pentru copii: „Albinuţa Maya“ se pregăteşte de noi aventuri

Lungmetrajul de animaţie „Albinuţa Maya 2“ intră de azi, 6 aprilie, în cinematografe. Cu noi aventuri şi noi învăţăminte pentru cei mici.

Mică şi prietenoasă, albinuţa Maya este un personaj de referinţă în literatura germană pentru copii. A văzut lumina tiparului în 1912, iar publicarea cărţii scrise de Waldemar Bonsels a avut un succes uriaş. Bonsels a părăsit şcoala la 17 ani şi a cutreierat lumea în lung şi-n lat: a fost în Europa, India, California. „Albina Maia şi aventurile ei“ rămâne cel mai cunoscut şi mai îndrăgit titlu al lui.

Universul miniatural pe care l-a construit şi însuşirile umane atribuite insectelor i-au cucerit pe prichindei. Albinuţa pleacă din stup pentru că vrea să descopere lumea, asemenea scriitorului la vârsta adolescenţei. Îi ies în cale multe pericole, însă curajul nu o părăseşte niciodată. În felul acesta, ajunge să se autocunoască şi să-şi facă prieteni. Dar scopul ei rămâne să îşi salveze marea familie.

În „Albinuţa Maya 2“, copiii vor avea parte de noi aventuri
În „Albinuţa Maya 2“, copiii vor avea parte de noi aventuri

În „Albinuţa Maya 2“, personajele care întregesc gaşca de aventurieri sunt Flip, un greier care nu se dezminte, mare cântăreţ la vioară, cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Nimic nu îi sperie atât timp cât fac o echipă. Nici măcar faptul că nu sunt pe placul altor albinuţe, exceptând-o pe Maya, bineînţeles. Numai că suratele ei au altă părere, nu sunt la fel de generoase şi aleg să o excludă pe Maya din pricina acestei prietenii. Asta până când vor fi nevoite să apeleze la ei…

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Acum îşi doreşte din tot sufletul se participe la Jocurile Mierii. Însă cum faci să lupţi cu încăpăţânarea celorlalte insecte? Pe Maya o ajută în continuare ambiţia, spiritul liber şi inima mare. Oare le va molipsi şi pe celelalte albinuţe cu aceste calităţi? Rămâne să vedem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *