Titluri noi, sezoane noi: 7 seriale de urmărit în aprilie pe TV

„The Terror“ se anunţă un serial palpitant, „Misterele scrisorilor“ aduce un subiect interesant, iar „SEAL“ ne trimite în mijlocul antrenamentelor şi misiunilor militare. Iată o selecţie cu cele mai noi seriale difuzate în aprilie de AMC, AXN și DIVA.

AMC România anunţă la sfârşitul lunii martie şi în aprilie o premieră şi două continuări de sezon. Inspirat dintr-un episod real din istoria Marinei Regale Britanice, serialul „The Terror se centrează pe călătoria periculoasă efectuată de membrii unui echipaj într-un teritoriu virgin. Pe o vreme deloc prielnică şi cu resurse limitate, echipajul este împins până la limite imposibil de imaginat. Premiera serialului „The Terror“ are loc în noaptea de 26 spre 27 martie, de la ora 04:00 (cu 2 episoade), iar fiecare nou episod va fi difuzat joi, de la 22:00.

Fear the Walking Dead“ continuă cu sezonul patru, începând cu noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00 (un nou episod va fi difuzat lunea, de la orele 22:00). Povestea se deschide cu crossover-ul personajului Morgan Jones (Lennie James) din serialul „The Walking Dead“. Actorul Lennie James va apărea în sezonul 4 al serialului „Fear the Walking Dead“ alături de Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate având premiera în a doua parte a anului.

Cel de-al treilea titlu de pe lista serialelor AMC, din luna aprilie, este „Into the Badlands“, sezonul trei. Începe în noaptea de 22 spre 23 aprilie, de la orele 05:00, și va avea 16 episoade (joia, de la 22:45). Sezonul trei se centrează pe Sunny (Wu), care trăiește izolat de lume și are grijă de băiatul lui, Henry. Atunci când Harry se îmbolnăvește în mod bizar, Sunny este nevoit să se întoarcă în Badlands.


AXN difuzează două seriale, în premieră, în aceeaşi zi. Titlurile sunt „S.W.A.T.“ și „SEAL“, seriale de acțiune care vor intra îngrila AXN, începând din 16 aprilie, în fiecare luni, de la orele 22.00, respectiv 23.00. „S.W.A.T.“ este inspirat de serialul TV și de filmul de lung metraj cu același nume. Daniel „Hondo“ Harrelson (Shemar Moore), sergent S.W.A.T., primeşte misiunea de a conduce o unitate tactică specializată, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles. Prins între loialitatea față de locul unde a crescut și cea față de camarazii săi, „Hondo“ are toate calitățile pentru a fi un lider excelent. Echipa sa are o rivală într-o altă unitate din LA, condusă de Mumford, un lider agresiv, căruia îi place să facă lucrurile în felul său.

Serialul „SEAL“ este o dramă militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor unității de elită Navy Seal, de la momentele de antrenament, planificare, dar mai ales la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu o miză uriașă.


DIVA ne recomandă două premiere, „Detaliul“ (24 aprilie, 22.00) şi „Misterele scrisorilor“ (15 aprilie, 16.00). Primul este un serial cu detectivi, care se concentrează pe viața personală și profesională a trei femei talentate și neînfricate, colege la departamentul de omucideri, iar al doilea, povestea a patru angajaţi ai oficiului scrisorilor pierdute din cadrul Poștei Statelor Unite, cu misiunea de a livra colete pierdute care, în mod miraculous, salvează vieți, rezolvă crime, reunesc iubiri și schimbă viitorul.

Citeşte şi: Nou pe Netflix în luna aprilie