Noutăți, Seriale

Primul episod al serialului „Umbre“ 2, în avanpremieră la Cluj

Serialul original HBO Europe revine cu un nou sezon. Produs integral în România, „Umbre“ 2 are premiera în toamnă, pe HBO şi HBO GO. Pe 8 iunie, însă, va fi proiectat primul episod, în avanpremieră, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Cele 6 episoade ale celui de-al doilea sezon sunt regizate de Bogdan Mirică şi Igor Cobileanski. Scenariul este semnat de Bogdan Mirică, câștigător al premiilor FIPRESCI și Gopo pentru lungmetrajul său de debut, Câini.

Finalul primului sezon îl găseşte pe Relu în situaţia de compromis de a se înţelege cu Toma, capul mafiei constănţene, pentru a-l elimina din joc pe Căpitanu’. Lucrurile se complică atunci când află că Magda, fiica lui, este însărcinată cu Teddy,  fiul Căpitanului.

Vestea va avea consecinţe asupra deciziilor lui Relu, îi va fi din ce în ce mai dificil să-şi ţină promisiunea. Iar apariţia lui Emilian în scenă, un om al legii fără scrupule, nu face decât să complice lucrurile şi mai tare.

La TIFF, avanpremiera primului episod va avea loc în prezenţa regizorilor Bogdan Mirică și Igor Cobileanski, o parte din actorii distribuiţi în film şi a producătorilor HBO și Multi Media Est.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Serialul „Umbre“ este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats. Sezonul 2 va avea premiera în această toamnă în cele 19 țări care fac parte din HBO Europe.

Producători: Alina David (HBO) şi Dragoş Vîlcu (Mult Media Est)
Producător executiv: Wayne Henry
Producători executivi HBO Europe: Steve Mathews și Antony Root
Distribuţie: Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Sergiu Costache, Doru Ana, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Silvana Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *