Noutăți, Seriale

Crime, acțiune și lirism în noul serial „Castle“, de pe DIVA

De luni, 23 aprilie, începând cu orele 19.00, DIVA aduce un nou serial, o combinație de dragoste și aventură, cu un subiect care pleacă de la transpunerea unor ficțiuni în realități dramatice.

Richard Castle este un cunoscut autor de romane, ajuns într-o buclă existențială: succesul pare să îl plictisească. Până în momentul în care Castle află că un ucigaș își comite crimele după scenariile din propriile cărți. Ajunge să fie interogat de către detectivul Kate Beckett, care lucrează la NYPD, un personaj autoritar, inteligent și dedicat meseriei sale. Dacă la început relația dintre scriitorul de succes și femeia-detectiv este una conflictuală, pe parcurs intervine romantismul și între ei se leagă o idilă. Mai mult, Castle va fi de un real ajutor în capturarea periculosului criminal.

Serialul Castle

Distribuție: Richard Castle este interpretat de Nathan Fillion, Kate Beckett de Stana Katic, iar medicul legist Lanie Parish, de Tamala Jones. Din distribuție mai fac parte Jon Huertas (detectivul Javier Esposito), Seamus Deverca (detectivul Kevin Ryan), Molly Quinn (Alexis Castle) și Susan Sullivan (rolul Marthei Rodgers).

Note de producție: Producătorii executivi ai serialului „Castle“ sunt Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob Hanning și Armyan Bernstein. Serialul este o producție marca ABC Studios.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Citește și: Titluri noi, sezoane noi: 7 seriale de urmărit în aprilie pe TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *