Noutăți, Seriale

Premiera serialului „Fear The Walking Dead“, sezonul 3, partea a doua

AMC anunţă continuarea sezonului trei al serialului „Fear the Walking Dead“ cu o nouă parte. Primul episod se va vedea pe 10 septembrie, la ora 04:00, ora României. A doua jumătate a seriei are 8 episoade.

În a doua jumătate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead“ între Naţiune şi familiile Clark şi Otto se întrezăreşte posibilitatea unui pact pacifist. Deşi pacea este mai curând dificilă, foştii inamici sunt nevoiţi să găsească o cale de a supravieţui împreună.

Citeşte şi: Interviu cu Frank Dillane, actorul din „Fear the Walking Dead“

Stare de tensiune este din ce în ce mai intensă la Ferma Broke Jaw – poliţia locală este decimată, resursele devin o problemă de viaţă şi de moarte, iar grupurile de zombi strâng rândurile. Salvarea pare a veni din sud, din zona Barajului Gonzalez, o sursă de viaţă nepreţuită.

[irp posts=”13090″ name=”Sezonul 3 al serialului „Fear the Walking Dead“: cum evoluează personajele”]

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În schimb, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, deşi gândul lui rămâne la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

„Fear the Walking Dead“ este o producție AMC Studios şi îi are ca producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *