Noutăți, Seriale

Serialul „Umbre“, sezonul doi, vine anul acesta pe HBO

După succesul primului sezon, din 2014, HBO Europe pregăteşte a doua parte a serialului „Umbre“. Premiera are loc anul acesta, la HBO.

Actorul Șerban Pavlu revine în rolul lui Relu Oncescu. Sfârşitul primului sezon al serialului „Umbre“ îl găsea pe Relu într-o situaţie de compromis – se înţelege cu capul mafiei constănţene, Toma, pentru a scăpa de Căpitanu’. Însă un detaliu neaşteptat tulbură şi mai tare lucrurile. Protagonistul află că Magda, fiica sa, este însărcinată cu Teddy, fiul Căpitanului.

Pentru a face povestea şi mai complicată, în peisajul întâmplărilor apare un nou pion: Emilian, poliţistul alunecos, care se foloseşte de alibiul legii pentru a comite ilegalităţi. Tensiunea creşte şi mai mult în momentul în care Nicu, fratele Căpitanului şi capul lumii interlope bucureştene, soseşte din Spania.

Scenariu: Bogdan Mirică
Regie: Bogdan Mirică și Igor Cobileanski („Afacerea Est“)
Imagine: Andrei Butică Poziția copilului (r. Călin Peter Netzer), Câini (r. Bogdan Mirică), Toată lumea din familia noastră (r. Radu Jude)
Producători executivi HBO Europe: Antony Root, Wayne Henry, Steve Mathews
Producător: Alina David
Casă de producţie (ambele sezoane): Multi Media Est (Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi)
Muzica: Adam Balasz

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats. Primul sezon al serialului HBO, „Umbre“, este disponibil pe HBO GO.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

„Umbre“, sezonul doi: în culisele filmărilor; foto: Adi Marineci pentru HBO
„Umbre“, sezonul doi: în culisele filmărilor; foto: Adi Marineci pentru HBO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *