Noutăți

Comedia românească „Două lozuri“, premiată la Festivalul de Film de la Zürich

„Două lozuri“, în regia lui Paul Negoescu, cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în roluri principale, a fost premiat cu mențiunea specială a juriului la Festivalul de Film de la Zürich. 

La ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Zürich au pășit pe Covorul roşu nume ca Hugh Grant, Uma Thurman, Ewan McGregor, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson sau Oliver Stone. Biletele pentru „Două lozuri“ au fost epuizate cu zile bune înainte de premieră, iar filmul a fost primit cu entuziasm de către publicul prezent la Zürich.

După premiera internațională din Elveţia, urmează ca zilele acestea, să intre şi în competiția Festivalului Internațional al Filmului Francofon care se desfășoară la Namur, Belgia. Proiecțiile au loc pe 1 și 3 octombrie în prezența regizorului Paul Negoescu și a directorului de imagine Ana Drăghici.

Ajuns la cea de-a 31-a ediție, Festivalul de film de la Namur este unul dintre evenimentele cinematografice importante din Europa unde, în ultimii ani, au câștigat premii numeroase producţii românești precum „Aferim!“, „Poziția copilului“ sau „Marți după Crăciun“.

„Două lozuri“ spune povestea comică a trei bărbați dintr-un orășel de provincie care câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp, biletul câștigător nu mai e de găsit, așa că cei trei sunt nevoiți să pornească într-o călătorie ca să-l recupereze. Inspirat de nuvela lui I. L. Caragiale, „Două Loturi“, filmul va fi lansat în cinematografele din toată țara începând cu 7 octombrie.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *