Filme, Noutăți

„Sieranevada“ face înconjurul lumii!

„Sieranevada“, unul dintre cele mai așteptate lungmetraje românești ale anului, își continuă traseul festivalier. Filmul va fi proiectat în perioada următoare în Rusia, Israel, Noua Zeelandă și Australia.

Cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu va avea premiera în această seară în cadrul Moscow International Film Festival (23 -30 iunie 2016). Proiecția va avea loc la Multiplex Cinema October din capitala Rusiei, de la ora 19.00. O a doua vizionare a fost programată pentru mâine seară de la ora 22.00.

Următoarea oprire pentru filmul care a cucerit critica și publicul de la Cannes va fi în Israel. Pelicula a fost inclusă în competiția internațională din cadrul Jerusalem Film Festival (7-17 Iulie 2016) și va avea premiera pe 8 iulie, de la ora 21:45.

Pe 24 și 28 Iulie „Sieranevada“ ajunge în Auckland (Noua Zeelandă), producția fiind inclusă în selecția New Zealand International Film Festival (14-31 iulie 2016).

Tot la sfârșitul lunii iulie, filmul va putea fi văzut în Australia în cadrul Melbourne International Film Festival, eveniment care se va desfășura în perioada 28 iulie- 14 august 2016.


Citește și:
„Sieranevada“ continuă circuitul festivalier. Ajunge în Germania și India
Cristi Puiu: „Poziția de spectator nu este suficientă pentru a înțelege un film“

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *