Noutăți, Seriale

Ce seriale poți vedea, fără abonament, pe HBO GO

Pe HBO GO puteți urmări fără abonament, timp de o lună, primul sezon din True Detective/Detectivii din Louisiana și primul sezon din The Wire/Cartelul crimelor. Tot fără abonament este disponibil și primul episod din noua producție originală HBO, miniseria The Night Of/ În acea noapte.

Miniseria HBO formată din opt părți, În acea noapte, creată de Steven Zaillian (Lista lui Schindler, Gangster American) și Richard Price (Culoarea banilor, Cartelul crimelor), va avea premiera luni, 11 iulie. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un nou episod de câte o oră.

Studentul pakistanez-american Nasir „Naz“ Khan, care locuiește cu părinții lui în Queens, NY, ia taxiul tatălui său ca să meargă la o petrecere în Manhattan. Însă ceea ce începe ca o noapte perfectă pentru Naz devine un coșmar când este arestat pentru crimă.

În rolurile principale apar John Turturro („Gigolo de ocazie“, „Marea hoinăreală“) și Riz Ahmed („Prădător de noapte“). În acea noapte este regizat de Zaillian (șapte episoade) și James Marsh (un episod).

John Turturro, în serialul „În acea noapte“
John Turturro, în serialul „În acea noapte“

Producători executivi sunt Steven Zaillian, Richard Price, Jane Tranter, James Gandolfini și Peter Moffat; co-producători executivi, Garrett Basch, Nancy Sanders și Mark Armstrong.

Proiectul prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanțe culturale și politice. Povestea analizează ancheta poliției, procedurile legale și sistemul de justiție.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Foto: PR

2 comentarii pentru “Ce seriale poți vedea, fără abonament, pe HBO GO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *