Seriale noi pe AXN: „Negociatorii“ și „Spionul cibernetic“

Începând cu 21 martie, în fiecare marți, de la 21.00 la 23.00, două producții hollywoodiene aduc în casele telespectatorilor acțiune, suspans și… tehnologie.

Serialele „Negociatorii“ și „Spionul cibernetic“ au premiera pe AXN, în luna martie. Primul este o poveste despre un profesionist în arta negocierii, iar al doilea, o producție polițistă cu momente de suspans intense și întorsături de situație neașteptate.


„Negociatorii“

Premiera: 21 martie
Ora: 
21:00
Nr. episoade: 13
Creat de: David Vainola și Frank Spotnitz
Producător: Frank Spotnitz (laureat Emmy® și Golden Globe® – „The X-Files“, „The Man in the High Castle“)

Pe scurt. Serialul „Negociatorii“ are ca sursă de inspirație cariera negociatorului Laurent Combalbert, specialist renumit în gestionarea și soluționarea situațiilor de criză. Dotat cu un abil spirit de convingere, Laurent Combalbert a rezolvat unele dintre cele mai complexe conflicte.

În film, protagonistul, Eric Beaumont, este interpretat de Luke Roberts. De-a lungul întâmplărilor, oricât de mare va fi tentația de a răspunde cu violență în anumite situații, Eric și echipa lui refuză această strategie, indiferent de miză. Luke Roberts a mai jucat în „Wolf Hall“ și „Black Sails“.


„Spionul cibernetic“

Premiera: 21 martie
Ora: 
22:00
Nr. episoade: 13
Creat de: Michael Seitzman („Code Black“)
Producător: Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios și ABC Studios

Pe scurt. Gabriel Vaughn (Josh Holloway – „Lost“) este un agent secret special și diferit față de ceilalți colegi de breaslă. Vaughn stochează informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip implantat în creier. Cât îl ajută sau nu acest lucru în operațiunile în care va fi implicat, urmează să aflăm.