Filme, Noutăți

„DUBLU“ merge la KARLOVY VARY

Lungmetrajul Dublu, regizat de Catrinel Dănăiață, va avea premiera internațională în cadrul celei de-a 51-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, care are loc în perioada cuprinsă între 1 și 9 iulie 2016.

Dublu a fost inclus în competiția „East of the West“, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea film. În cadrul competiției participă producții din Europa Centrală și de Est, Balcani, Grecia, Turcia, dar și din țări ale fostului bloc sovietic.

Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary: 4 lucruri esențiale
1. Este cel mai important eveniment cinematografic din Cehia și din Europa Centrală și de Est.
2. Este considerat un festival de categoria A, alături de festivaluri precum cele de la Cannes, Berlin, Veneția, San Sebastian, Moscova, Montreal, Shanghai sau Tokyo.
3. Anual sunt prezentate aici peste 200 de filme din toată lumea.
4. De-a lungul timpului, pe Covorul roșu de la Karlovy Vary, au pășit Robert De Niro, Milos Forman, Jude Law, Leonardo DiCaprio, Helen Mirren.

Dublu spune povestea lui George, un arhitect aproape de succes cu o relație aproape eșuată și o viață aproape sufocantă. Când viața e un continuu deadline, devii prizonierul propriei existențe. Filmul îi are în distribuție pe Bogdan Dumitrache, Maria Dinulescu, Corina Moise, Dorian Boguță, Teodor Corban, Andrei Mateiu, Virgil Aioanei, Cosmina Stratan, Ștefana Samfira. În România va avea premiera pe 17 iunie.

Parteneri media: Music Channel, Radio România Cultural, Cinemagia, DinFilme.ro, Cinefan.ro, All About Romanian Cinema, CinemaRx.ro, Movie News, @Film

 Cumpără bilet la filmul Dublu.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Citește și:
Catrinel Dănăiață: filmografia și ideea de la care a plecat primul ei lungmetraj

Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *