Animaţie, Filme pentru copii

„Prințul fermecător“ îi va fermeca pe copii

John Williams, producătorul îndrăgitei trilogii „Shrek“, aduce pe marile ecrane o nouă animație, despre un prinț arătos cu o putere de atracție irezistibilă asupra tinerelor din preajma sa, personaje celebre din povești sau femei de rând.

Captiv unui blestem încă de la naștere, Prințul Philip Charming se logodește compulsiv cu orice femeie pe care o întâlnește, stârnind în regat o uriașă revoltă. Exasperat, tatăl său îi dă un ultimatum: să găsească adevărata iubire până în ziua aniversării (21 de ani). Altfel, va pierde dreptul de a moșteni tronul.

Prințul fermecător

Veselă și dinamică, animația „Prințul fermecător“, deși se declară din start împotriva scenariilor clasice, păstrează multe elemente din înțelesul tradițional al unei povești: aventura, obstacolele, căutarea iubirii adevărate, eliberarea de un blestem. Dar viziunea nouă asupra personajelor (Albă ca Zăpada nu mai are cosițe, ci părul scurt, iar Frumoasa din pădurea adormită nu a ieșit complet din somnul secular), muzica, atmosfera de bucurie și portretul lui Lenny, tânăra cu care Prințul va pleca într-o aventură, o transformă într-un film proaspăt, atrăgător pentru cei mici.

Lenny are ceva din vioiciunea și spiritul de luptătoare al Vaianei, iese din tiparul domnițelor care așteaptă, și nu acționează, ia în râs fetele naive și, mai mult de-atât, rezolvă lucruri prin mijloace proprii. Lenny este ca sarea în bucate în animația „Prințul fermecător“.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Prințul își va arăta adevărata lui fire (și potențialul), atunci când este scos din zona lui de confort, din preajma femeilor pe care le-a sedus. Rămâne un erou simpatic, chiar dacă maturizarea lui are loc mai târziu. Și, mai important, își păstrează umorul chiar și în situații tensionate. Alături de Lenny, va avea un efect de vrajă asupra copiilor mici sau mari.

Animația „Charming“/ „Prințul fermecător“ este distribuită în România de Odeon Cineplex și poate fi văzută în cinematografe din 15 iunie.
Notă film:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *