Noutăți

Al Pacino și Tarantino colaborează pentru prima dată

„Once Upon a Time in Hollywood“, actualul film la care lucrează regizorul Qunetin Tarantino, are nume noi în distribuție. Al Pacino este unul dintre ele.

Al Pacino îl va interpreta pe Marvin Shwarz, agentul personajului jucat în film de Leonardo DiCaprio, actorul marcând astfel prima colaborare cu Tarantino.

Al Pacino
Al Pacino

Acțiunea are loc în Los Angeles, anul 1969, perioada de vârf a mișcării hippie. Protagoniști sunt Rick Dalton (DiCaprio), fostul star al unei serii TV western, și dublura lui de cascadorii, Cliff Booth (Brad Pitt). Amândoi încearcă să recâștige faima într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Perioada coincide și cu crimele comise de Charles Manson.

„Once Upon a Time in Hollywood“ marchează și prima dată când Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă împreună. Tarantino descrie tandemul drept „cel mai interesant și mai dinamic de la Robert Redford – Paul Newman încoace“.

Din distribuție mai fac parte: Margot Robbie, Damian Lewis, Dakota Fanning, Clifton Collins, Luke Perry, Emile Hirsch, Nicholas Hammond, Keith Jefferson, James Marsden, Julia Butters.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Filmul intră în cinematografe pe 9 august 2019, iar regia, scenariul și producția sunt semnate de Quentin Tarantino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *