Filme, Noutăți

„SOLO: O Poveste Star Wars“: Alden Ehrenreich în rolul lui Han Solo

Han Solo, personaj emblematic din universul Star Wars, revine într-o nouă poveste marca Lucasfilm.

În „SOLO: O Poveste Star Wars“, descoperim cum se împrietenește Hans Solo cu Chewie și cum îl întâlnește pe împătimitul jocurilor de noroc, Lando Calrissian.

Întâmplările neaşteptate și călătoria unui personaj cu toate calităţile unui erou, ascunse însă sub faţada unui mercenar charismatic, dar nepăsător, fac parte din surprizele noii producții.

Alegerea actorului care să-l interpreteze pe tânărul Solo nu a fost deloc una ușoară. Producătorii au fost nevoiți în primul rând să se distanțeze de iconicul Harrison Ford, în sensul că nu au căutat pe cineva care să semene cu el, cât mai curând să se identifice cu personajul Han, să fie la fel de rebel și cu impact la public.

SOLO: O Poveste Star Wars
Alden Ehrenreich este Han Solo

Echipa a optat pentru actorul Alden Ehrenreich datorită felului în care a reușit să surprindă particularitățile eroului, dar mai ales pentru că nu l-a imitat pe Ford. „Este amuzant, cool şi arată bine. Are toate calităţile pentru acest rol, dar şi o vulnerabilitate specifică lui Solo“, au spus producătorii.

Emilia Clarke („Game of Thrones“, „Me Before You“) are și ea un rol important. O interpretează pe misterioasa Qi’ra, prima iubire a lui Han. Dacă poate sau nu să aibă încredere în ea, urmează să aflăm în curând la cinema.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Filmul „Solo: O Poveste Star Wars“ este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră la cinema din seara zilei de 24 mai, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, în varianta subtitrată şi dublată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *