Noutăți, Seriale

Serialul „Britannia“ se vede de azi pe HBO GO și de marți, 23 ianuarie, pe HBO

De astăzi, 19 ianuarieserialul dramă fantasy „Britannia“, produs de Amazon Studios și Sky, va fi disponibil în întregime pe HBO GO.

Acțiunea din serialul „Britannia“ se desfășoară în anul 43, când armata romană se întoarce să cucerească Britannia–un tărâm misterios, condus de femei războinice și druizi puternici.

Când romanii invadează Britannia, Kerra (Kelly Reilly), fiica regelui Cantii, este nevoită să uite de rivalitatea cu regina Antedia (Zoë Wanamaker) și să lupte cu invadatorii. Romanii, conduși de generalul Aulus Plautius (David Morrissey), sunt hotărâți să facă ce nu a făcut Iulius Caesar: să cucerească acest ținut mitic de la marginea Imperiului Roman.

Serialul „Britannia“

Aulus este un lider puternic și rezistent, al căruit secret îi poate amenința misiunea. Pe măsură ce triburile și druizii se unesc pentru a lupta împotriva romanilor, Kerra capătă cel mai important rol al vieții ei – vârf de atac împotriva armatei romane.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Distribuția rolurilor principale:
Kelly Reilly – „True Detective“ II, „Flight“, „Eden Lake“
David Morrissey – „The Other Boley Girl“, „The Walking Dead“
Zoë Wanamaker – „Mr. Selfriedge“, „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone“, „My Week with Marilyn“
Mackenzie Crook – „Pirates of the Caribbean“, „Game of Thrones“, T„he Office Nikolaj Lie Kaas – Angels and demons“, „The Killing“
Eleanor Worthington-Cox – „Maleficent“

Ce se întâmplă în episoadele 1 și 2:
Generalul Roman Aulus și trupele lui ajung în insula Britanniei. Sosirea lor coincide cu ceremonia solstițiului sacru, prilej bun pentru ei ca să atace tribul Cantii. După ce romanii îi iau prizonieri pe locuitorii satului Locerly, Veran, liderul Druizilor, începe lupta cu propriile arme. Dar Aulus e gata să facă orice ca să își transmită mesajul: Roma este și va rămâne aici. Între  timp, Regele Pellenor din Cantii și Regina Antedia încearcă să readucă pacea între triburile lor, cu o nuntă. Însă războiul izbucnește când Kerra refuză să se căsătorească cu Gildas, iar Antedia promite că răzbunarea sa va fi sângeroasă. În Locerly, Cait se pregătește pentru ceremonia care îi este dedicată. În momentul atacului romanilor, ea și sora ei, Islene, fug în pădure.

Primul sezon al serialului „Britannia“ are 9 episoade și va fi difuzat la HBO din 23 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *