Noutăți, Seriale

„Mozaic“, o miniserie thriller cu Sharon Stone în rol principal, se vede de azi pe TV

Dacă vă era dor de Sharon Stone, puteți să o revedeți într-o miniserie TV, care se difusează începând de azi, 30 ianuarie, pe HBO.

Miniseria „Mosaic“/ „Mozaic“, cu Sharon Stone în rol principal, este un thriller în șase părți, în care actrița din „Basic Instinct“ interpretează o autoare de cărți ilustrate, pusă în fața unei avalanșe de minciuni, corupție și chiar crimă.

Filmul este o poveste despre pasiune și intrigă, centrată pe dispariția inexplicabilă a unei femei și pe efortul îndelungat al autorităților și al locuitorilor orașului Summit, Utah, de a scoate la iveală adevărul.

Steven Soderbergh, câștigătorul premiilor Oscar® și Emmy®, semnează regia și este și producător executiv, iar din distribuție, în afară de Sharon Stone, mai fac parte Garrett Hedlund („Mudbound“), Frederick Weller („Banshee“), Beau Bridges („The Fabulous Baker Boys“), Paul Reubens („Pee-wee’s Big Adventure“), Jennifer Ferrin („The Following“), Devin Ratray („Home Alone“), Michael Cerveris („Fringe“), James Ransone („The Wire și Generation Kill“), Jeremy Bobb („The Knick“) și Maya Kazan („The Knick“).

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Imagine din miniseria „Mozaic“, cu Sharon Stone în rol principal
Imagine din miniseria „Mozaic“, cu Sharon Stone în rol principal

Cele mai cunoscute filme regizate de Steven Soderberg sunt „Sex, Lies and Videotape“ (1989), „Traffic“ (2000), „Erin Brockovich“ (2000), „Ocean’s Eleven“ (2001), „Solaris“ (2002), „Logan Lucky“ (2017). „Sex, Lies and Videotape“ reprezintă debutul lui regizoral și filmul care a câștigat la Cannes, în 1989, Palme d’Or și premiul Fipresci. Pentru „Traffic“, a câștigat un Oscar (categoria Cel mai bun regizor), iar pentru „Behind the Candelabra/Viața mea cu Liberace“, un premiu Emmy® (categoria Cel mai bun regizor).

Miniseria „Mosaic“/„Mozaic“ va fi difuzată la HBO în fiecare marți, de la ora 21:50.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *