Noutăți, Seriale

Serialul „Knightfall“/ „Templierii“ aduce povestea celui mai misterios ordin militar din Evul Mediu

Serialul „Knightfall“/„Templierii“, o nouă producție History, are premiera pe 7 decembrie pe HBO GO, iar pe 8 decembrie, pe HBO.

„Templierii“ se desfășoară de-a lungul a zece episoade și are ca subiect politica medievală și strategiile de război ale ordinului militar care a dominat Evul Mediu. Acțiunea începe după căderea orașului Acra, ultima fortăreață a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, locul unde este pierdut Sfântul Graal.

Peste ani, un indiciu îi va trimite pe templieri, conduși de cavalerul Landry (Tom Cullen), într-o misiune pe viață și pe moarte. De la bătăliile din Țara Sfântă la confruntările cu regele Franței și cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariția Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul „Templierii“ analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frății legendare. Cine erau de fapt cavalerii, cum trăiau și ce anume valora mai mult decât viața – sunt câteva dintre întrebări ale căror răspunsuri le veți afla de-a lungul celor zece episoade.

Alături de Tom Cullen, îi mai vedem pe Pádraic Delaney („Dinastia Tudorilor“) în rolul lui Gawain, spadasin al Ordinului Templierilor și pe Simon Merrells („Spartacus“, „Dominion“) care îl interpretează pe Tancrede, un cavaler curajos, ferm și foarte fidel ordinului din care face parte.

Serialul „Templierii“ este o producție A+E Studios în asociere cu The Combine, Island Pictures și Midnight Radio. Don Handfield („Destin în prelungiri“, „Fondatorul“, „Eliminați mesagerul!“) și Richard Rayner („O iubire de-o vacanță“) sunt creatori și producători executivi din partea The Combine, alături de Jeremy Renner, nominalizat la Oscar și Globul de Aur („Țeapă în stil american“, „Misiuni periculoase“), care este și el producător executiv. Dominic Minghella (Doc Martin, Robin Hood), de la Island Pictures, este producător executiv și showrunner.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *