Filme

Comedii horror: 10 recomandări de la Horrorum.ro

Dacă sunteţi în căutare de comedii horror, site-ul horrorum.ro ne-a pus la dispoziţie un top cu cele mai bune 10 producţii de gen, din ultimii 30 de ani. Groaza fie cu voi!


Bad Taste (1987, r. Peter Jackson)
Locuitorii unui orăşel dispar şi sunt înlocuiţi de extratereştri în căutare de carne umană pentru lanţul de fast food intergalactic.

Shaun of the Dead (2004, r. Edgar Wright)
Când Liz îi dă papucii lui Shaun, acesta decide să-și pună ordine în viață. Trebuie să recâştige inima fostei iubite, să-și repare relația cu mama şi să lupte cu o comunitate întoarsă din morţi, pornită să-i devoreze pe cei vii.

Dead Snow (2009, r. Tommy Wirkola)
O vacanţă la ski se transformă într-o experienţă terifiantă pentru un grup de studenţi la medicină, în clipa în care află că urmează să se confrunte cu o ameninţare stranie: zombi nazişti.

Tucker and Dale vs Evil (2010, r. Eli Craig)
Tucker şi Dale sunt în vacanţă la munte, într-o cabană dărăpănată. Luaţi drept ucigaşi, un grup de studenţi îi atacă, neînţelegerile dintre ei lăsându-se cu mult, mult sânge.

What We Do in the Shadows (2014, r. Jemaine Clement, Taika Waititi)
Vladislav (Jemaine Clement), Viago (Taika Waititi) și Deacon (Jonathan Brugh) sunt vampiri, locuiesc într-un apartament din Wellington și acceptă însetați să fie filmați pentru un documentar de televiziune.

Comedii horror: 10 recomandări de la Horrorum.ro
„What We Do in the Shadows“

The Voices (2014, r. Marjane Satrapi)
Jerry pare un tip simpatic, deşi cam ciudat, şi o iubeşte în secret pe contabila de la firma unde lucrează. Are o pisică şi un câine care vorbesc. Lucrurile devin sinistre în momentul în care contabila îi propune să se întâlnească.

Life after Beth (2014, r. Jeff Baena)
Iubita lui Zach, Beth, moare şi, la scurt timp după dispariţia ei, se întoarce din morţi. Numai că acum Beth se dovedeşte a fi un zombi, iar Zach o posibilă cină savuroasă…

Cooties  (2014, r. Jonathan Milott, Cary Murnion)
Elijah Wood, Rainn Wilson şi Alison Pill sunt învăţători şi încearcă să supravieţuiască în timp ce elevii lor se transformă în zombi, după ce şcoala a fost infestată cu un virus misterios.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Zombeavers (2014, r. Jordan Rubin)
Un weekend amuzant devine un weekend de coşmar, după ce un grup de adolescenţi se confruntă cu mai mulţi castori zombificaţi.

The Final Girls (2015, r. Todd Strauss-Schulson)
Max, fiica unei vedete de filme horror din anii ’80, intră la propriu în ecranul de cinema, în cel mai cunoscut film al mamei sale, unde trebuie să lupte pe viaţă şi pe moarte împotriva unui ucigaş psihopat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *