Actorul Armand Assante vine la Dracula Film Festival

Armand Assante, actorul din noul film românesc „The Wanderers“, regizat de Dragoș Buliga, este invitatul special al Dracula Film Festival.

Ediția a cincea a Festivalului de filme horror, SF, supranaturale, thriller și fantasy are loc în perioada 18-22 octombrie, la Brașov, iar printre proiecțiile de anul acesta se află și producția românească „The Wonderers“, cu Armand Assante în rol principal. Actorul va fi prezent sâmbătă, 21 octombrie, orele 20.00, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, unde va fi proiectat horror-ul fantasy „The Wonderers“.

Nominalizat la Globul de Aur de patru ori, Armand Assante se va reîntâlni la Brașov cu actorul Răzvan Vasilescu partenerul de platou din „California Dreamin’“/„Nesfârșit“, la zece ani după premiera filmului lui Cristian Nemescu.

În „The Wanderers“ (2017), experimentatul vânător de vampiri Louis Moudon (Armand Assante) şi companionul său jurnalist ajung într-un izolat sat din Transilvania pentru a investiga misterul din jurul unui eveniment bizar. Alături de călăuza lor, tânăra localnică Sorana, şi de echipa unui reality show, ei vor afla că sătenii se confruntă cu o năpastă cumplită. Louis va trebui curând să înfrunte o descoperire cu totul surprinzătoare.