Seriale

„Orașul de smarald“, serialul cu succes discutabil în America, are premiera la noi pe 22 septembrie

Luna septembrie vine cu o nouă premieră pe AXN. În afară de „Absenţa“, un alt serial debutează în aceeaşi lună. „Oraşul de smarald“ este o interpretare modernă a clasicei poveşti „Vrăjitorul din Oz“. 

Serialul „Oraşul de smarald“ o are în prim plan pe Dorothy Gale, interpretată de Adria Arjona. Adria Arjona este actriţa care a jucat-o pe prostituata Helena, din „Narcos“, trimisă de Javier Peña să-i iscodească pe capii cartelului condus de Pablo Escobar, cu ocazia unei petreceri.

În „Oraşul de smarald“, povestea personajului său începe cu familiara tornadă care o catapultează pe Dorothy într-o altă lume, un tărâm misterios, stăpânit de un vrăjitor (Vincent D’Onofrio) care deţine toată puterea.

Romantic şi fantastic în acelaşi timp, serialul „Oraşul de smarald“ o are în distribuţie şi pe actriţa de origine română, Ana Ularu, care va intra în pielea vrăjitoarei West.

Producţia cu un succes discutabil în America (după doar un sezon, NBC-ul a anulat continuarea „Oraşului de smarald“) va avea premiera la noi pe 22 septembrie, pe AXN.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *