Filme

Charlize Theron este agentă sub acoperire în filmul lui David Leitch

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ o aduce pe marile ecrane pe Charlize Theron într-o misiune explozivă, începând cu 4 august.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ este primul film regizat complet de David Leitch. Deşi nu este creditat, numele lui apare şi în calitate de co-regizor pentru „John Wick“ (2014). Leitch este cunoscut mai curând ca actor, cascador, coordonator de cascadorii şi producător decât ca regizor de film. A fost dublura lui Brad Pitt de 5 ori şi de două ori a lui Jean-Claude Van Damme.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ marchează aşadar un debut în cariera lui. Numit iniţial „The Coldest City“, romanul grafic care a inspirat scenariul, filmul atrage atenţia în primul rând prin actriţa din rolul principal. Charlize Theron îi dă viaţă asasinei M16, trimisă în capitala Germaniei cu scopul de a rezolva un caz de siguranţă mondială. Contextul nu îi este deloc favorabil, date fiind revoluţia care izbucneşte pe străzile Berlinului şi nesiguranţa prezentă la orice pas.

Charlize Theron a declarat că succesul pe care l-a avut cu filmul „Mad Max: Drumul furiei“ (2015) a ajutat-o să îşi dezvolte personajul din „Atomic Blonde“. A avut, cu toate astea, 8 antrenori personali şi sfaturile lui Keanu Reeves pentru a-şi pregăti ca la carte exerciţiile fizice şi pentru a face din Lorraine Broughton, protagonista, un personaj imbatabil.

Lorraine Broughton combină atuurile de spion, senzualitatea şi, când e nevoie, brutalitatea, pentru a obţine ceea ce vrea, dar mai ales pentru a supravieţui în situaţii critice. Singură într-un Berlin dominat de haos, agenta sub acoperire face echipă cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ se anunţă o combinaţie de acţiune trepidantă şi erotism dezarmant, cu multe întorsături de situaţii şi final neaşteptat. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *