Noutăți, Seriale

Serialul „Crimele din Midsomer“ a ajuns la sezonul al 19-lea

Cel de al 19-lea sezon al serialului britanic „Crimele din Midsomer“ are premiera joi, 8 iunie, de la orele 21.00, pe Diva.

„Crimele din Midsomer“ este difuzat săptămânal şi are ca subiect prezentarea unor cazuri de crime care au loc în Midsomer, locul unde oamenii devin victime în circumstanţe neobişnuite.

Detectivul John Barnaby (Neil Dudgeon) lucrează cu un asistent nou, DS Jamie Winter (Nick Hendrix), şi împreună trebuie să elucideze sinistrele mistere din spatele evenimentelor din aparent liniştitul ţinut Midsomer.

În cel de-al 19-lea sezon al serialului „Crimele din Midsomer“, obiectul cercetării lor este o crimă descoperită într-un sat părăsit. Tensiunea creşte şi mai mult odată ce, într-un târg de animale de companie, este descoperit un cadavru.

Alt episod ni-i arată pe oamenii din Bleakridge, cel mai izolat sat din ţinut, umblând pe străzi şi raportând cine încalcă legea. Dispariţia măcelarului local Angus Colton, găsit îngheţat în frigiderul măcelăriei sale, creşte suspansul şi încurcă şi mai tare firul evenimentelor.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

În episodul 3 al noului sezon, avem parte de revenirea surpriză a lui DS Ben Jones (Jason Hughes), ca invitat special. Aducerea lui în scenă coincide cu investigarea cazului unui jucător de cricket, mort şi el. Tot ca invitaţi speciali, îi vom mai vedea pe Neil Morrissey, Susan Hampshire, Natasha Little și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *