Filme, Noutăți

„Wonder Woman“ intră în cinematografe pe 2 iunie

Produs de Warner Bros. Pictures și regizat de Patty Jenkins („The Killing“, „Monster“), filmul „Wonder Woman“ are premiera la noi, în toate cinematografele din țară, pe 2 iunie.

Primul personaj feminin super erou după 12 ani (ultimul a fost Elektra, din filmul cu același titlu) cucerește cinematografele în prima vineri din luna iunie. Deși proiectul a început în 1996, când Ivan Reitman a fost angajat să scrie scenariul și să se ocupe de regie, a mai trecut ceva timp până la realizarea lui concretă.

În ianuarie 2001, Silver Pictures i-a propus lui Todd Alcott să preia scenariul. A fost înlocuit doi ani mai târziu cu Laeta Kalogridis. În martie 2005, s-a produs o nouă mișcare: scenariul și regia i-au fost atribuite lui Joss Whedon. În februarie 2007 însă, Whedon a părăsit proiectul. Motivul? Diferențe de natură creativă, viziunea lui intra în opoziție cu viziunea producătorilor. Michelle MacLaren a preluat ștafeta, dar nu cu mare succes: în martie 2015 a cedat și ea din aceleași motive ca Joss Whedon. Chiar și Angelinei Jolie i s-a oferit regia, dar fosta doamnă Pitt nu a acceptat.

Având această istorie în spate, regizoarea Patty Jenkins a fost, probabil, suficient de motivată să dea ce-i mai bun din ea pentru ca „Wonder Woman“ să rămână în istoria filmelor cu supereroi(ne). De altfel, Jenkins a și declarat că este filmul pe care și l-a dorit să-l facă toată viața ei.

Nici alegerea actriței care urma să interpreteze personajul principal nu a fost tocmai ușoară. Kate Beckinsale, Sandra Bullock, Mischa Barton, Rachel Bilson, Sarah Michelle Gellar, Jessica Biel, Eva Green, Christina Hendricks și Kristen Stewart s-au numărat printre posibilele actrițe care să interpreteze protagonista. Biletul câștigător l-a tras Gal Gadot (Gisele din „Fast and Furious“, 2009, 2011, 2013). Ea este mai întâi Diana, apoi Wonder Woman. Alături de Gal Gadot, îi vom mai vedea pe Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya.

SINOPSIS. Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

„Wonder Woman“ este distribuit la noi de Vertical Entertainment și va putea fi urmărit în IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos începând cu 2 iunie.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Titlul original: „Wonder Woman“
Gen: Acţiune, Aventură
Regia: Patty Jenkins
Scenariul: Allan Heinberg, Zack Snyder, Allan Heinberg, Jason Fuchs
Producători: Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Richard Suckle
Distribuţia: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen
Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *