Noutăți, Seriale

Sezonul 3 al serialului „Fear the Walking Dead“: cum evoluează personajele

Pe 5 iunie AMC aduce pe micul ecran un nou sezon din serialul „Fear the Walking Dead“.

Apreciat de fanii producțiilor horror din toată lumea, „Fear the Walking Dead“, sezonul trei, are premiera simultan cu cea din Statele Unite, de la orele 4.00 și, în reluare, de la orele 22.00, în aceeași zi.

Noul sezon îi găsește pe protagoniști în zona tulbure de la frontiera Mexicului cu America. Pentru că Apocalipsa a șters granițele, personajele sunt nevoite să reconstruiască atât societatea, cât și familia.

În sezonul trei al serialului „Fear the Walking Dead“ protagoniștii evoluează într-un mod imprevizibil și resimt acut consecințele întâmplărilor prin care au trecut. Relațiile dintre ei sunt afectate, cu toate astea, dorința de supraviețuire există.

Madison devine mai brutală și mai întunecată. E mânată de scopuri nobile, dar apelează la mijloace compromițătoare din punct de vedere moral. Lipsa compasiunii va avea efecte dramatice asupra apropiaților. Rămâne responsabilă ca mamă și, deși sună paradoxal, Madison se transformă într-o regină apocaliptică.

Travis nu se dezice nici el de la statutul de victimă. Epuizat de evenimentele recente, continuă totuși să o iubească pe Madison și să respecte o datorie față de Alicia. Este alături de ele, dar în alt fel, chiar dacă a pierdut o parte din ce era înainte. Are pentru Madison sentimente din ce în ce mai intense, în pofida faptelor sumbre pe care le-au făcut deopotrivă și a pierderii fiilor lor.

Fear the Walking Dead deja face o treabă mai bună decât serialul original în modul în care examinează cum civilizația, mai degrabă decât un grup restrâns de supraviețuitori, reacționează și evoluează în timpul Apocalipsei. (The Atlantic)

Nick este mai matur. Spiritualitatea pe care a căutat-o in Colonie poate exista sau nu, iar el trebuie să își regăsească mereu forța, cu fiecare nouă acțiune în care este implicat în sezonul trei.

Alicia a început să evolueze încă din sezonul doi, iar acum e și mai apropiată de mama ei. Nick nu mai este văzut ca o amenințare pentru această relație, detaliu care îi dă încredere. Crima pe care a comis-o în timpul Apocalipsei a lăsat sechele asupra sa. Nevoia unei justificări și a găsirii unui vinovat nu îi dă pace.

Ultima secvență din sezonul trecut ni l-a arătat pe Strand în oglinda retrovizoare în timp ce Travis, Madison și Alicia fugeau de distrugerea pe care au făcut-o la Rosarito Beach Hotel. Suferința fizică îl împiedică să plece la drum, alegând un loc sigur, cu hrană și apă. Până la urmă are de ținut o promisiune făcută lui Madison: să rămână în viață! Ideal este să ai și un motiv, or Strand e în situația în care trebuie să găsească unul. O nouă busolă și o nouă monedă îi vor fi de-ajuns pentru a ajunge la destinație. Dar care este oare valoarea reală a noii lumi?

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Dilemele nu o ocolesc nici pe Ofelia. Calitatea de supraviețuitor a tatălui i-a fost transmisă. Și-a pierdut familia și a ales un alt drum: să refuze fatalismul. Ofelia adaptează lupta pentru supraviețuire la firea ei. S-a străduit să reintre în legătură cu bărbatul iubit cândva și pierdut. Știe să manipuleze situații spre folosul propriu. Se reîntâlnește cu Madison și familia sa, însă acum rămâne femeia care i-a abandonat. Ce va primi de la viață? Și cine este bărbatul misterios care a înfruntat-o la graniță? Sezonul trei al serialului „Fear the Walking Dead“ ne va aduce răspunsurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *