Noutăți, Seriale

TNT aduce în România serialul „4 Blocks“

Prezentat în premieră mondială la Berlinale, miniseria „4 Blocks“ va fi difuzată şi în România.

Primele două episoade ale celei mai titrate miniserii europene a momentului au fost proiectate pentru prima dată la Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2017, în secţiunea „Berlinale Special Series“.

Serialul „4 Blocks“ se concentrează pe povestea unui clan arab din mărginimea Berlinului, cartierul Neukölln. Protagonistul întâmplărilor este  Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care decide să plece din cartier împreună cu soţia lui, Kalila (Maryam Zaree), renunţând astfel şi la o profitabilă afacere cu droguri.

Însă decizia îi este deturnată de un eveniment neprevăzut: arestarea cumnatului său, Latif (Massiv). Ali „Toni“ Hamady este obligat să îşi apere familia din mai multe motive, iar unul este controlul imprevizibilului Abbas (Veysel Gelin), un personaj abil şi versat.

Întoarcerea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten de încredere, readuce speranța unui viitor în limitele legii, chiar dacă acest lucru intră în contradicţie cu spirala descendentă a criminalității din care, se pare, nu există scăpare.

Prietenia, familia, trădarea şi vinovăţia sunt elementele care construiesc serialul „4 Blocks“, producţie care a atras deja simpatia spectatorilor berlinezi. Este primul serial german narat din perspectiva unui bande arabe. Istoria brută, dar autentică, conturează portretul unui cartier alcătuit din detalii atent analizate, împletite cu o doză de ficţiune, al crimei organizate care alimentează acest oraș hedonist, un magnet pentru nonconformiști și turiști.

Regie: Marvin Kren („Rammbock“, „Blood Glacier“, „Berlin One“)
Distribuţie: Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin, Almila Bagriacik
Scenariu: Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf
Producători: Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Anke Greifeneder şi Hannes Heyelmann (producători executivi pentru TNT Serie)
Producător executiv: Karsten Rühle
Creat de: TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television

Notă: Din 8 mai, „4 Blocks“ va putea fi urmărit în fiecare luni, de la 22:55, la TNT.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *