Noutăți, Seriale

Exclusiv! Primele două episoade din serialul „Snatch“/ „Unde dai şi unde crapă“

Albert, Charlie şi Billy sunt trei londonezi care dau lovitura vieţii lor când jefuiesc o dubă plină cu lingouri de aur.

Inspirat de „Snatch“ (2000), filmul lui Guy Ritchie, cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford şi Dennis Farina, serialul „Snatch“/ „Unde dai şi unde crapă“ are premiera pe TV în seara asta, începând cu orele 23.00, pe AXN.

Regizat de Lawrence Gough (4 episoade), Nicholas Renton (4 episoade) și Geoffrey Sax (2 episoade), serialul „Snatch“/ „Unde dai şi unde crapă“ îi are în distribuţia rolurilor principale pe Luke Pasqualino (Albert Hill), Rupert Grint (Charlie Cavendish Scott) şi Lucien Laviscount (Billy Ayres). Prin amabilitatea postului AXN, dinfilme.ro a vizionat primele două episoade.


Episodul I: „All That Glitters“

Tot ce îşi doreşte Albert este să scape de umbra tatălui său, Vic (Dougray Scott), un criminal notoriu, care orchestrează afacerile familiei de dincolo de gratii. Împreună cu Charlie, Albert „gestionează“ cariera de boxeur a lui Billy. Aranjează un meci, pe care însă îl pierd.

„Ai două variante: ori eşti un nume, ori îţi creezi unul“, îi spune Lilly, mama lui Albert. Pe filieră intră Lotti, iubita lui Sonny Castillo, un proprietar de club, care-i aruncă pe cei trei prieteni într-o nebănuită încurcătură cu multe lingouri de aur.

Narativ, acţiunea se învârte în primul episod în jurul lui Albert. Este genul pretty boy, de nerefuzat, tipul de personaj care deschide uşi. Şarmant şi mereu conectat la telefonul mobil, protagonistul controlează întâmplările, pare „şeful de trib“, un fel de Vic mai mic înainte de a intra în lumea afacerilor ilegale. Albert nu realizează că, încercând să scape de umbra tatălui, se apropie tot mai mult de ea.

Charlie este şi el într-un impas referitor la relaţia cu familia. Când s-a pregătit pentru rol, Rupert Grint a spus că l-a studiat pe Prinţul Harry: „A durat puțin până să îi creez personajului o identitate. Charlie are ceva din Prințul Harry, cu siguranță, ceva regal, ceva care aduce a lene. Charlie se trage și el dintr-o familie înaltă, chiar dacă falită“.

[irp posts=”10973″ name=”Serialul „Unde dai și unde crapă“, din aprilie pe AXN”]

Spre deosebire de Albert, personajul lui Rupert Grint cunoaşte mai repede transformarea, cel puţin cea sentimentală. Cât despre Billy, reprezintă pionul care încheagă trioul.

Fiecare întâmplare din episodul intâi este o motivaţie a ceea ce vor deveni Albert, Charlie şi Billy, iar asta vom vedea la finalul episodului şi, mai dezvoltat, în episodul al doilea.


Episodul II: „Badda Bling“

Dubiţa cu lingouri de aur îi aruncă pe cei trei prieteni nedespărţiţi pe un teritoriu al criminalităţii şi al afacerilor ilegale. Întâmplările iau amploare din cauza unei înregistrări video care a devenit virală pe internet – Albert, Charlie şi Billy au fost filmaţi în flagrant delict.

Cum era de aşteptat, Lotti revine în peisaj, este suficient de versatilă încât să migreze uşor de pe un teritoriu pe altul. Fink, poliţistul, nu se lasă nici el mai prejos. Aducerea lui în serial nu face decât să strângă legătura între fostele afaceri ale lui Vic şi actualele afaceri ale lui Albert.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Iar aurul este eclipsat de o punguţă cu diamante, motiv care apropie adaptarea TV de producţia originală şi care tensionează scenele din serialul „Snatch“/ „Unde dai şi unde crapă“. Suspansul creşte din ce în ce mai puternic şi este temperat de factorul comic. În concluzie, serialul promite multă acțiune, dar și umor negru britanic.

Foto: MATT SQUIRE/CRACKLE

Promo „Snatch“/ „Unde dai şi unde crapă“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *