Noutăți, Seriale

Noul serial dramatic „Pe urmele misterelor“ are premiera la DIVA, pe 28 martie

Doi căutători de comori se aventurează într-o poveste plină de acțiune și dramatism.

Serialul britanic, cu titlul original Hooten & The Lady, îi are în roluri principale pe Michael Landes (Hooten) și pe Ophelia Lovibond (The Lady), care intrepretează doi căutători de comori ce călătoresc din jungla amazoniană până în insulele Caraibe, motivați de fiecare dată de găsirea unor obiecte prețioase în spatele cărora se ascund diverse mistere.

Serialul „Pe urmele misterelor“
Serialul „Pe urmele misterelor“

Întâmplările palpitante, personajele ambițioase, cascadoriile spectaculoase și peisajele exotice sunt detaliile pe care a mizat creatorul filmului (scenaristul Tony Jordan) atunci când a pus pe picioare proiectul. Cu un buget generos și cu o istorie încărcată cu adrenalină, serialul „Pe urmele misterelor“ conține în egală măsură mult umor și o doză modernă de ironie. Din distribuție mai face parte celebra actriță Jane Seymour.

Michael Landes și Jane Seymour
Michael Landes și Jane Seymour

SINOPSIS. În colțurile întunecate ale Amazonului, Lady Alexandra Lindo-Parker – aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – se întâlnește cu Hooten, un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Deși nu se înţeleg deloc, sunt nevoiți să facă echipă pentru că altfel riscă să moară. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

„Pe urmele misterelor“ are 8 episoade și începe marți, 28 martie, la ora 21:00, la DIVA. În fiecare marți se difuzează câte un episod (mai puțin pe 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *