Noutăți, Seriale

Noul serial spaniol „Știu cine ești“ are premiera pe 20 martie

Cum ți s-ar schimba viața dacă într-o zi ți-ai pierde memoria? Și cât de tare ne influențează moștenirea genetică firul existenței? Iată două dintre dilemele pe care serialul spaniol „Știu cine ești“/ „Sé quién eres“ le lansează.

Juan Elías este avocat și profesor, iar într-o zi trece printr-o întâmplare care-l face să uite tot ce este. Rănit și cu hainele rupte, fără vreun act de identitate, telefon sau orice altceva care să dea un reper asupra identității sale, Elías pare a fi victima unui accident de care, însă, nu își amintește absolut nimic.

Recomandarea medicilor este să meargă acasă, în speranța că, în mediul familiar de aici – reprezentat de soție și cei doi copii – va avea mai multe șanse să își recupereze memoria. Dar firul evenimentelor se încâlcește și mai tare în momentul în care poliția descoperă la locul accidentului și telefonul mobil al nepoatei sale, Ana Saura (22), studenta lui, dispărută și ea în noaptea accidentului.

Toate dovezile confirmă că Elias este singurul vinovat de ceea ce s-a întâmplat, chiar dacă el este ferm convins de contrariu. Memoria îi devine cel mai mare dușman, iar lupta pentru a dovedi că este inocent devine aproape imposibilă.

Este o poveste despre justiţie, în cel mai larg sens al cuvântului, o poveste care întreabă dacă luăm decizii importante în viaţă determinaţi fiind de inimă sau de minte. Care dintre aceste două filtre produce cele mai bune rezultate? Acest serial nu oferă telespectatorilor multe răspunsuri, dar deschide multe uşi în spatele cărora se află întrebări. (regizorul Pau Freixas)

Serialul „Știu cine ești“ are 16 episoade și este difuzat în premieră la Diva, luni, 20 martie, de la orele 21.00. În fiecare luni, tot de la 21:00, veți putea vedea câte un episod.

Regizor și producător executiv: Pau Freixas

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Scenariu: Ivan Mercadé
Producători executivi Arca (filmax): Pau Freixas, Carlos Fernández, Laura Fernández, Oriol Maymó
Producători executivi Mediaset: Rócio López, Toni Sevilla, Cristina Catilla
Distribuție:
Juan Elías – FRANCESC GARRIDO
Alicia Castro – BLANCA PORTILLO
Pol Elías – ÀLEX MONNER
Julieta Elías – NOA FONTANALS
Eva Durán – AIDA FOLCH
David Vila – CARLES FRANCINO
Ricardo S. Heredia – ANTONIO DECHENT
Ramón Saura – NANCHO NOVO
Silvia Castro – MAR SODUPE
Ana Saura – SUSANA ABAITUA
Marc Castro – MARTIÑO RIVAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *