Noutăți, Seriale

Seriale noi pe DIVA: „Dispăruta“ are premiera marţi, 7 februarie

„Dispăruta“ este o mini-serie franceză de 8 episoade, cu un subiect inspirat dintr-o poveste reală, ecranizată anterior de spanioli. 

Serialul „Dispăruta“ are în vizor istoria familiei Morel, luate pe nepregătite în momentul în care fiica lor adolescentă, Léa, dispare fără urmă. Léa a plecat într-o seară în oraş, dar nu s-a mai întors. În seara respectivă, urma să participe împreună cu verişoara ei, Chris, la Festivalul de muzică din Lyon. Nerăbdători să afle cum s-au distrat la eveniment, părinţii vor avea parte de o mare surpriză.

Ultimul mesaj lăsat de Léa, la telefon, pun întâmplările într-o lumină sumbră. Tata! Sunt eu, Léa… Tata, dacă mă auzi, te rog, răspunde! – sunt cuvintele adolescentei. Ce s-a petrecut mai departe, nimeni nu ştie. Cert este că Julien, tatăl, vrea să obţină un răspuns cât mai repede şi hotărăşte să pornească propria-i anchetă.

Mama, Florence, încearcă şi ea să-şi controleze firea şi să nu se lase copleşită de situaţie. În faţa celeilalte fiice, Zoé, de 8 ani, are de jucat rolul unui părinte echilibrat. Sentimente tulburi încearcă şi fratele mai mare, Thomas, care este măcinat de vinovăţie: îi promisese mamei că o va aduce acasă pe Léa în noaptea respectivă.

În tot acest timp, inspectorul Molina creionează un portret al adolescentei şi, din informaţiile culese, suspiciunile merg spre Romain, ultimul care a văzut-o pe Léa înainte de a dispărea. Orele se scurg, iar răspunsurile întârzie. Ce s-a întâmplat de fapt? E vorba de o răpire, de o crimă sau de fuga pusă la cale de o adolescentă care vrea să atragă atenţia asupra sa? Cu o intrigă palpitantă de la un episod la altul, seria franceză în opt părți are premiera exclusiv la DIVA marți, 7 februarie, la 21:00.

Regie: Charlotte Brandström

Distribuţie:
François-Xavier Demaison –  Bertrand Molina
Pierre-François Martin-Laval – Julien Morel
Alix Poisson – Florence Morel
Alice Pol – Camille Guérin
Laurent Bateau – Jean Morel
Maxime Taffanel – Thomas Morel
Stella Trotonda – Zoé Morel
Zoé Marchal – Chris Morel
Léo Legrand – Romain Jamond-Valette
Muriel Combeau – Sophie

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Producători: Iris Bucher, Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun, Yann Zenou, Arnauld de Battice, Caroline de Borchgrave, Anne Leduc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *