Noutăți

„La La Land“ a scris istorie la Globurile de Aur

„La La Land“, lungmetrajul regizat de Damien Chazelle, cu Emma Stone și Ryan Gosling în roluri principale, a primit 7 premii la Globurile de Aur, eveniment care a avut loc pe 8 ianuarie 2017.

Filmul a fost premiat pentru Cel mai bun film la categoria musical sau comedieCea mai bună actriță la categoria musical sau comedie (Emma Stone), Cel mai bun actor la categoria musical sau comedie (Ryan Gosling), Cel mai bun regizor (Damien Chazelle), Cel mai bun scenariu (Damien Chazelle), Cea mai bună coloană sonoră originală (Justin Hurwitz) și Cel mai bun cântec original („City of Stars“, Justin Hurwitz).

În timp ce Ryan Gosling a dedicat trofeul soţiei sale, Emma Stone a mizat pe munca în echipă şi recunoştinţă: „Acesta este un film pentru visători şi cred că speranţa şi creativitatea sunt două dintre cele mai importante lucruri în viaţă. Despre asta este vorba şi în film. Împart această distincţie cu toate persoanele creative cărora li s-a trântit uşa în nas la un moment dat, cu actorii care au fost întrerupţi la audiţii şi cu oricine a simţit că vrea să renunţe la un moment dat, dar găseşte puterea de a continua să lupte“.

La La Land“ și-a confirmat astfel poziția printre favoriții la Oscaruri. Damien Chazelle a atins prin acest musical – un gen pe care nu toată lumea îl digeră – punctele sensibile ale criticilor americani, atașați de producțiile din epoca de aur a Hollywood-ului, pe care regizorul le-a inclus în film alături de musical-urile franțuzești.

De altfel, intenția lui declarată a fost să canalizeze magia și energia acestor producții într-un context nou, să le aducă în miezul unei societăți contemporane blazate, să molipsească prezentul cu romantism, pasiune și vis.

Citește recenzia filmului „La La Land“!

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

La La Land“ este distribuit de către Freeman Entertainment şi poate fi urmărit pe marile ecrane din România din 23 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *