Noutăți, Seriale

Începe un nou sezon al serialului „Bibliotecarii“

Sezonul 3 al serialului „Bibliotecarii“ are premiera duminică, 27 noiembrie, la 19:00, la DIVA.

În noul sezon, miza confruntărilor cu inamici ieșiți din comun crește, iar Bibliotecarii se găsesc față în față cu Apep, zeul egiptean al Haosului.

Cunoscut în mitologie ca Apophis, cu variantele sale Apopi sau Distrugătorul, Apep reprezintă încarnarea Răutății, simbol al patimilor potrivnice omului, al catastrofelor din natură și al deșertului amenințător al Egiptului, cu furtunile lui de nisip.

În „Bibliotecarii“, Apep „scapă“ dintr-un sarcofag și, după aceea, intră în corpul fiecărui trup uman pe care îl posedă. Planul lui este să deschidă un portal spre o altă dimensiune, cu scopul de a face loc Răului în lume.

Personajele vor avea un dublu rol, sunt nevoiți să fie pe rând vânători și vânați, în vreme ce Flynn (Noah Wyle), Baird (Rebecca Romijn), Stone (Christian Kane), Cassandra (Lindy Booth) și Ezekiel (John Harlan Kim) protejează comorile mistice, ajutați fiind de solitarul Jenkins (John Laroquette), administratorul Anexei Bibliotecii.

Pornesc într-o călătorie legendară, animați de o singură misiune: salvarea lumii. De la casa nordică a giganților de gheață, până la Triunghiul Bermudelor și feericul tărâm Shangri-La, aventura lor va fi plină de suspans.

Și pentru că orice călătorie presupune și o inițiere și o cunoaștere reciprocă a aventurierilor, legăturile dintre Bibliotecari se vor strânge, iar lucrurile noi pe care le vor învăța se vor aduna. Fie că e vorba de Baird, Flynn, Jenkins, Stone sau Ezekiel, fiecare va descoperi un nou adevăr despre ei.

SINOPSIS „Bibliotecarii“. Serialul are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Foto: imdb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *