Noutăți, Seriale

Sarah Jessica Parker se întoarce la HBO, într-un nou serial

Noul serial de pe HBO, Divorț/Divorce, va avea premiera în România pe 10 octombrie, simultan cu premiera din Statele Unite ale Americii.

Divorț/Divorce, creat de Sharon Horgan, este un serial de comedie în care Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Este căsătorită cu Robert, de mai bine de zece ani, şi împreună au doi copii. Frances descoperă însă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

Primul sezon are 10 episoade, iar fiecare episod durează jumătate de oră. Presărat cu momente de umor tăios în situații tensionate, Divorț este o poveste despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment din existenţa lor și care au, în pofida acestui colaps emoţional, sentimente mai intense unul pentru celălalt decât au avut în ultimii ani.

Din distribuție mai fac parte Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore.

https://www.youtube.com/watch?v=NEYmqBgXDRY

Imediat după Divorț, HBO va difuza un alt serial original, Insecure, creat de Issa Rae, care prezintă prietenia dintre două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute. Personajele fac faţă unor experiențe zilnice deloc confortabile, însă deseori amuzante.

Ambele producții originale vor fi difuzate din 10 octombrie, în fiecare luni, Divorț de la 05:00 și 21:00, iar Insecure de la ora 05:30 și 21:30. Serialele vor fi disponibile pe HBO GO, iar primul episod din fiecare va putea fi urmărit fără abonament din 12 octombrie.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *