Noutăți, Seriale

„Minți criminale: Dincolo de hotare“: lucruri mai puţin ştiute despre Gary Sinise, actorul din rolul principal

În seara asta, AXN difuzează cea mai nouă producție Minți criminale – spin-off-ul Minți criminale: Dincolo de hotare, o dramă procedurală intensă în care o echipă de agenți FBI încearcă să soluționeze cazuri internaționale complicate, în care sunt implicați cetățeni americani.

Minți criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders (sezonul 1, 2016) are premiera azi, 6 octombrie, de la 21:00, pe AXN, iar Gary Sinise este căpitanul diviziei de probleme externe a FBI-ului, care lucrează cu o echipă de specialiști, experți în probleme internaționale.

Actor, muzician şi regizor, Gary Sinise a devenit popular datorită personajului Mac Taylor din CSI: NY. Unul dintre lucrurile mai puţin ştiute despre el este faptul că își folosește faima pentru a strânge fonduri destinate veteranilor de război.

În timpul liber, Gary Sinise cântă la bas în Lt. Dan Band, o trupă cu un nume inspirat de personajul Lt. Dan, din Forrest GumpTrupa a fost formată de el însuşi şi este o formație de cover-uri cu care a fost deja în peste 50 de turnee destinate trupelor militare și familiilor acestora, în S.U.A., Belgia, Japonia, Olanda, Afghanistan sau Irak.

A colaborat cu Tom Hanks de trei ori şi este prieten bun cu Joe Montegana. Sinise a filmat alături de Tom Hanks în Forrest Gump, Apollo 13 și The Green Mile. De asemenea, este prieten bun cu Joe Montegana (David Rossi în Minți criminale). Cu toate acestea, prima dată când au colaborat profesional a fost în ultimul sezon din Minți criminale.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Gary Sinise şi Tom Hanks în „Forrest Gump“, foto: imdb.com
Gary Sinise şi Tom Hanks în „Forrest Gump“, foto: imdb.com

Mac Taylor, rolul lui cel mai cunoscut, apare în trei producţii diferite. Este vorba  despre CSI: Crime Scene Investigation (2000), CSI: Miami (2002) și CSI: NY (2004).

Gary Sinise în CSI: NY (2004), foto: imdb.com
Gary Sinise în CSI: NY (2004), foto: imdb.com

Foto deschidere: ltdanband.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *