Animaţie, Filme pentru copii

Nici „Berzele“ nu mai sunt ce-au fost. Livrează colete, în loc de bebeluși

Legenda spune că bebelușii sunt aduși de berze. Povestea din noua animație Berzele ne arată însă altceva.

Regizorii Nicholas Stoller (Stoller semnează și scenariul) și Doug Sweetland reinventează un mit care ne-a fost livrat tuturor la vârsta copilăriei: acela că bebelușii sunt aduși de berze.

Fără a afecta farmecul poveștii originale, echipa producției Storks/ Berzele ne-a pregătit o animație amuzantă despre mai multe berze care livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Dintre toate înaripatele, se detașează Junior, cea mai silitoare pasăre din Companie.

Când este pe punctul de a fi promovat, Junior face o greșeală și activează mașina de făcut bebeluși, aducând pe lume o fetiță adorabilă. Fără să vrea, Junior se întoarce, iată, la vechea lui meserie. Junior trebuie să-și repare omisiunea și să livreze copilul înainte de a afla șeful lui.

Va fi eroul unei expediții neautorizate, alături de prietena sa Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria inițiatică a celor doi nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, animaţia Berzele are premiera pe marile ecrane pe 23 septembrie, atât în varianta dublată cât şi subtitrată. Versiunea în limba română reuneşte mai multe voci celebre, printre care şi pe cea a lui Smiley care debutează în dublajul de film, interpretându-l pe haiosul porumbel Toady.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *