Noutăți, Seriale

Sezonul 3 al serialului „Pompierii din Chicago“ se apropie de final

Cel de-al treilea sezon al serialului care urmărește aventurile pompierilor și paramedicilor de la Secția 51 din Chicago se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat miercuri, 20 iulie, de la ora 21:00, la DIVA.

Al treilea sezon al serialului dramatic Pompierii din Chicago continuă povestea din sezonul doi, imediat după explozia din apartament, de la finele acestuia. Toţi pompierii de la Secţia 51 supravieţuiesc, dar un prieten apropiat al acestora moare la faţa locului.

Asta îl afectează cel mai grav pe Severide (Taylor Kinney), care îşi ia un concediu. Ulterior, revine la muncă şi se mută cu Dawson (Monica Raymund) şi Casey (Jesse Spencer), pentru a avea pe cineva alături în această perioadă dureroasă, dar are probleme de-a lungul întregului sezon.

O investigație descoperă că incendiul pare a nu fi fost accidental. Şi ceilalţi membri ai secţiei au probleme personale: Casey şi Dawson au probleme în relaţie, iar lui Boden (Eamonn Walker) îi moare o rudă. În plus, secția însăşi are probleme, după ce primesc un apel dificil.

În ultimul episod al sezonului 3, intitulat Spartacus, Casey sapă şi mai adânc în afacerile dubioase ale lui Nesbitt, Boden încearcă să reunească secţia dezbinată, Severide îşi pune sub semnul întrebării propria judecată, un incendiu la un depozit ameninţă întreaga Secţie 51, iar Dawson primeşte o veste zguduitoare.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Foto: Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *