Noutăți

TCM și Criterion Collection vor lansa o platformă de filme asemănătoare cu Netflix sau Hulu

Președintele Companiei Criterion a anunțat că filmele clasice distribuite de Turner (TCM) și de Criterion Collection se vor uni într-un nou serviciu de streaming.

Până acum, Turner și Criterion s-au ocupat de distribuirea filmelor – rare, vechi, filme cult sau mai puțin cunoscute – pe dvd-uri, online sau televiziunea prin cablu.

Noua platformă se va numi FilmStruck și se va lansa în noiembrie – pentru desktop, dispozitive mobile și televizoare conectate la internet. Tarifele nu au fost făcute încă publice.

„Am conceput această platformă special pentru cinefili. Vom avea atât filme distribuite de studiouri mari, cât și producții independente. În afară de o selecție cuprinzătoare marca Criterion, vom aduce un conținut îmbogățit, pe gustul utilizatorilor acestei Companii. Administrat cu grijă și actualizat constant, FilmStruck ar trebui să fie visul oricărui iubitor de cinema“, a declarat William Becker, președintele companiei Criterion Collection.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Filmele de la Criterion nu vor mai fi disponibile pe Hulu începând cu luna noiembrie, atunci când acest nou serviciu va fi lansat. Un abonament la FilmStruck va oferi accesul la 500 de lungmetraje, nu numai de la Criterion, dar și de la alte companii, ca Flicker Alley și Kino. Printre titlurile anunțate deja se numără Seven Samurai, A Hard Day’s Night, Blood Simple, A Room With A View, Mad Max, My Life As A Dog, Breaker MorantThe Player.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *