Noutăți, Seriale

„Sora Jackie“, sezonul 7, are premiera duminică, 29 mai

Sezonul 7 al serialului Sora Jackie începe duminică, 29 mai, la ora 22:00, la Diva. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade.

Ultimul sezon al serialului continuă povestea imediat după terminarea seriei cu numărul 6. La începutul sezonului, Jackie Peyton (Edie Falco) este arestată şi se chinuie, trecând printr-o detoxifiere supravegheată, într-o celulă. Arestată, abandonată de toţi cei apropiaţi, Jackie îşi pierde licenţa de asistentă medicală.

Odată eliberată, angajează un avocat pentru a o ajuta să-şi păstreze locul de muncă de la All Saints. Din nefericire, nu-şi permite să-l plătească, aşa că recurge la vechile ei metode pentru a găsi o soluţie. Când revine la spital, Jackie o ia de la zero, în cadrul Programului de Diversiune, prin care i se interzice să atingă pacienţii şi medicamentele şi trebuie să facă teste zilnice de urină.

Între timp, Coop (Peter Facinelli) se pregăteşte pentru ultima lui zi la All Saints şi este înlocuit de Dr. Bernard Prince (Tony Shalhoub), care surprinde pe toată lumea cu atitudinea lui: acesta chiar crede în zicala „Trăieşte clipa“. Apoi Jackie descoperă că spitalul este vândut unei companii norvegiene care are de gând să îl închidă şi îşi raliază colegii în lupta pentru All Saints.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Foto: Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *