Noutăți, Seriale

„Preacher“, în curând pe AMC

Preacher va avea premiera pe AMC luni, 30 mai, de la 4.00 și va fi reluat de la orele 23.00. Episoade noi se vor difuza din 6 iunie, în fiecare luni (de la 4.00 și 23.00, simultan cu premiera din S.U.A.).

Serialul are la bază franciza de reviste de benzi desenate cu același nume, ale lui Garth Ennis și Steve Dillon, foarte populare în anii ’90. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen și Evan Goldberg (This Is the End, Superbad, Neighbors) și producătorul executiv și showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

Preacher este un serial dramatic, o comedie neagră, care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip, și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Din distribuție fac parte: Dominic Cooper (Jesse Custer), Joseph Gilgun  (Cassidy), Ruth Negga (Tulip), Lucy Griffiths (Emily), W. Earl Brown (Sherriff Root), Anatol Yusef (De Blanc), Tom Brooke (Fiore), Derek Wilson (Donnie Schenck) și  Ian Colletti (Eugene/Arseface).

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Foto: imdb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *