Filme, Noutăți

„Ghostbusters“ vine pe AXN în luna iunie

Super fenomenul lansat de Sony Pictures în anii ’80, Vânătorii de fantome, 1 şi 2, se vede în curând pe tv.

Vânătorii de fantome/Ghostbusters 1 (1986) are premiera pe 18 iunie, ora 21:00

SINOPSIS. New York se confruntă cu o problemă – fenomene paranormale au început să apară în întreg orașul, din ce în ce mai des. Singurii oameni care înțeleg ce se întâmplă sunt trei parapsihologi inteligenți, puțin săriți de pe fix. Forțați să părăsească mediul academic în care lucrau, cei trei îşi deschid propria afacere.

Doctorii Venkman (Bill Murray), Stantz (Dan Aykroyd) și Spengler (Harold Ramis) își încep business-ul într-o veche stație de pompieri și devin vânători de fantome. Sunt special interesați de fantome, duhuri și fenomene de tipul poltergeist, pentru care sunt remunerați de clienți privați.

Dar chiar și cei mai aprigi exterminatori sunt supuși unui test greu de trecut atunci când frumoasa Dana Barrett (Sigourney Weaver) și vecinul ei ciudat (Rick Moranis) sunt posedați de demonii  ce locuiesc în clădirea lor. În curând, toate fantomele din oraș ies la suprafață și eroii noștri trebuie să facă față unei provocări supreme.

Cu: Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver


Vânătorii de fantome/Ghostbusters 2 (1989) are premiera pe 19 iunie, ora 21:00

SINOPSIS. După patru ani de la ultimele lor aventuri, foștii vânători de fantome sunt plasați sub ordin de restricție și acum se ocupă cu animarea petrecerilor de copii sau sunt invitați la emisiuni de dezbateri. Odată despărțiţi de dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dana Barrett (Sigourney Weaver) are un copil cu un alt bărbat, dar și cea de-a doua căsnicie se încheie rapid.

Totul pare că merge în regulă în viața femeii, până când căruciorul bebelușului său de 8 luni începe să se miște singur, moment în care Dana apelează la vânătorii de fantome pentru a o ajuta. Având un sentiment ciudat legat de colegul ei, restauratorul de artă Janosz Poha (Peter MacNicol), Dana își dă seama că paranormalul s-a întors în viața ei. Pe cine va chema?

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Cu: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *