Filme, Recenzii filme

„Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii“. Două surori

Odiseea Vânătorului războinic continuă. De data aceasta, povestea lui intră în concurență cu cea a Ravennei și a lui Freya, cele două surori din producția regizată de Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland).

Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii, iar distribuției i se alătură Emily Blunt, în rolul surorii mai mici, și Jessica Chastain, în rolul Sarei, copila furată, crescută și instruită la curtea Reginei cu inimă de gheață, Freya.

Sara
Sara (Jessica Chastain)

Ca și când un singur rău nu ar fi fost suficient, întruchipat de malefica Ravenna (Charlize Theron), scenariștii Evan Spiliotopoulos și Craig Mazin o introduc în poveste și pe Freya (Emily Blunt). Ea nu a fost de la început așa, necruțătoare și cu inima de gheață, ceva a schimbat-o.

Freya și Ravenna
Freya și Ravenna

Sora mai mică a părăsit regatul Ravennei și s-a făcut rea după ce a suferit o trădare care i-a frânt inima. Se retrage la miazănoapte și construiește o minunată lume nouă. Locuită de copii furați și instruiți pentru a deveni războinici și condusă de o singură lege: „Nu iubiți!“.

Huntsman

Freya are ca totem o bufniță, iar când își pune pe față masca de bufniță vede tot ce cu ochiul liber nu poate vedea. Inclusiv nepermisa relație dintre Eric (Chris Hemsworth) și Sara, a căror iubire crește la curțile unui castel de gheață, condus de o regină cu inimă de gheață.

Eric (Chris Hemsworth) și Sara
Eric (Chris Hemsworth) și Sara

Este a doua trădare prin care trece mezina din film. Și, la fel ca prima, declanșează o desfășurare uriașă de forțe. Numărul personajelor se mărește, obiectele vrăjite la fel, puterea lor crește, peisajul se schimbă. Iar în final, face loc unei a treia trădări, care va scoate la lumină adevărata relație dintre cele două surori, Freya și Ravenna.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Notă film:


Foto: RoImage 2000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *