Noutăți

„Inimile cicatrizate“ bat în octombrie pe 3 continente!

Lungmetrajul Inimi cicatrizate, câștigător al Premiului Special al Juriului, dar și al Don Quijote Prize, oferit de International Federation of Film Societies cu ocazia Festivalului Internațional de Film de la Locarno, va fi proiectat luna viitoare în Europa, Asia și America de Nord.

Cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Radu Jude, o adaptare liberă după opera literară a lui Max Blecher, va fi proiectat în programul „Panorama Contemporary Cinema“ al Festivalului Internațional de Film de la Vancouver (29 septembrie – 14 octombrie 2016). Filmul va avea premiera nord-americană pe 10 octombrie, la ora locală 20:45.

În plus, pe 4 octombrie filmul va rula la Hamburg Filmfest în competiția oficială.

Luna viitoare, Inimi cicatrizate va fi proiectat și la BFI London Film Festival, în secțiunea „Dare“. Proiecțiile sunt programate pe 14 și 16 octombrie. Tot în octombrie, pelicula ajunge și în Asia, mai exact în Coreea de Sud, la Busan International Film Festival. Va putea fi vizionat pe 8, 11 și 14 octombrie.

Producția regizată de Radu Jude se vede și în Polonia, la Warsaw International Film Festival (7-16 octombrie 2016), pe 7 și 8 octombrie.

Următoarea oprire pentru Inimi cicatrizate va fi la CinEast Luxembourg, the Central and Eastern European Film Festival (6 – 23 octombrie 2016), unde va rula pe 22 octombrie. În România, are premiera pe 18 noiembrie.

Cu Orange Love, ai canalele HBO incluse 3 luni și Smart TV 4K în rate.

Citeşte şi:
„Inimi cicatrizate“: fragment dintr-o scrisoare a lui M. Blecher
„Inimi cicatrizate“: sinopsis şi distribuţie
„Inimi cicatrizate“: cum a fost primit filmul lui Radu Jude de presa străină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *