Filme, Noutăți

„Sieranevada“ intră, de astăzi, în cinematografele din Franţa

După Cannes, Germania şi India, Rusia, Israel şi Noua Zeelandă, cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Cristi Puiu ajunge şi în Franţa.

„Sieranevada“ va rula începând de astăzi în cinematografele din Franța. Producția va avea tot astăzi și premiera în Australia, fiind prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Melbourne (24 iulie- 14 august).

Primit cu cronici laudative în toate colțurile lumii, cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu va putea fi vizionat săptămâna viitoare, pe 9 august, în cadrul Festivalului Internațional de Film Anonimul de la Sfântu Gheorghe. La întâlnirea cu publicul din Deltă va fi prezent și regizorul Cristi Puiu.

Luna aceasta „Sieranevada“ ajunge și în Bosnia-Herțegovina, urmând să fie proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo (12-20 august). Pe marile ecrane din România va rula din 9 septembrie.


SINOPSIS. Acțiunea are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo, și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *