știri

CINEŞTIRI: retrospectiva săptămânii 15-19 august

Noutăți

„Sieranevada“ este propunerea României la Oscarul pentru film străin, Keira Knightley şi Morgan Freeman vor juca împreună într-o adaptare Disney a unui balet semnat de Peter Tchaikovsky, iar „Inimi cicatrizate“ va rula în cinematografele de la noi pe 18 noiembrie. Sunt doar o parte din cineştirile săptămânii 15-19 august.
Detalii …

CINEŞTIRI: retrospectiva săptămânii 8-12 august

Noutăți

Trofeul ANONIMUL a mers, anul acesta, în Coreea de Sud, actorul român Sebastian Stan va juca într-un thriller independent, iar prima ediție a Festivalului de film de artă din București îi va fi dedicată lui Constantin Brâncuși. Iată doar o parte din cineștirile săptămânii 8-12 august!
Detalii …

CINEŞTIRI: retrospectiva săptămânii 1-5 august

Noutăți

Brad Pitt este eroul unei poveşti de dragoste alături de Marion Cotillard, „Toni Erdmann“ are avanpremiera naţională la Anonimul, iar fanii „Suicide Squad“ au cerut închiderea site-ului Rotten Tomatoes din cauza recenziilor negative despre filmul cu eroii lor preferaţi. Acestea sunt doar o parte din cineştirile săptămânii 1-5 august.
Detalii …

CINEŞTIRI: retrospectiva săptămânii 18-22 iulie

Noutăți

Producătorii filmului „Lupul de pe Wall Street“ au fost acuzaţi de corupţie, saga de animaţie „Shrek“ continuă cu partea a 5-a, iar vineri (29 iulie) și sâmbătă (30 iulie), Grădina botanică din Bucureşti devine cinema în aer liber. Iată o parte din cineștirile săptămânii 18-22 iulie. Detalii …

CINEŞTIRI: Retrospectiva săptămânii 11 – 15 iulie

Noutăți

Craig Parker, din „Stăpânul Inelelor“, vine în noiembrie în București, lungmetrajul românesc „Dincolo de calea ferată“ a câștigat o mențiune specială la Karlovy Vary, iar scurtmetrajul „Apartament interbelic, în zonă superbă, ultra-centrală“, regizat de Sebastian Mihăilescu, a fost selectat la Locarno. Iată și alte cineștiri din săptămâna 11-15 iulie:
Detalii …

CINEŞTIRI: Retrospectiva săptămânii 27 iunie – 1 iulie

Noutăți

Ultimul episod al sezonului 6 din Games of Thrones a bătut recorduri de audiență, Miles Teller revine într-un rol cel puțin la fel de tulburător ca cel din Whiplash, iar Cristian Mungiu a primit o ofertă irezistibilă din partea Academiei care acordă Oscar-urile. Iată doar o parte din cineștirile săptămânii 27 iunie – 1 iulie.

Detalii …