filme online

Déjà Vu (2013)

Filme Românești Online

După 15 ani de mariaj, Mihai trece prin ceea ce s-ar numi „criza vârstei de mijloc“. Vrea să se regăsească, să se redefinească şi se aruncă într-o aventură amoroasă. Chiar dacă Mihai este protagonistul filmului, portretul lui este unul indirect, nu este niciodată văzut. Amanta, soţia şi gesturile sale sunt cele care îi construiesc personalitatea, ca personaj.
Detalii …

Un cartuș de Kent și un pachet de cafea (2004)

Filme Românești Online

Un tată se întâlneşte cu fiul lui, într-un restaurant, pentru a-şi „aranja“ angajarea ca paznic de noapte. Concediat cu doi ani înainte de pensionare, tatăl este nevoit să îşi găsească un loc de muncă. Condiţia este mita pe care trebuie să o dea directorului firmei respective. Iar mita constă într-un cartuş de Kent şi un pachet de cafea.
Detalii …

Tabăra din Răzoare (2012)

Filme Românești Online

„Tabăra din Răzoare“ narează povestea împrietenirii dintre Alex (Alexandru Potoceanu) şi Vera (Lorena Zăbrăuţanu), doi absolvenţi de facultate. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristi Iftime, care şi-a dorit să realizeze prin „Tabăra din Răzoare“ un film de atmosferă, centrat pe momentul rupturii de o anumită etapă din viaţă, cu tot ceea ce presupune ea.
Detalii …