Noutăți pe TV: un serial SF și o tragicomedie, ambele cu un subiect tentant

Două noi seriale se anunță pe AXN în prima lună din vară, începând cu 15 și, respectiv, 19 iunie.

Serialul SF „Travelers“ are premiera vineri, 15 iunie, la ora 22.55, și spune povestea a cinci „călători“ din viitor, din clipa în care aceștia își transferă conștiința. Rolul lor este de a salva omenirea de la diverse dezastre. Însă, de-a lungul procesului de mutare a conștiinței în trupul unor anumite personaje, își dau seama că lucrurile sunt mai dificile decât și-au imaginat. Astfel, păstrarea aparențelor se va dovedi la fel de dificilă ca misiunea inițială, cea de a salva lumea.

Al doilea titlu, „Battle Creek“ se vede pe AXN începând de marți, 19 iunie, de la orele 22:00. Creat de David Shore („Dr. House“) și Vince Gillian („Breaking Bad“), serialul este o tragicomedie care urmărește relația complicată dintre un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan, pe fondul unui dublu asasinat care cutremură mica așezare.

„Battle Creek“
„Battle Creek“

În afară de „Travelers“ și „Battle Creek“, telespectatorii se vor bucura de maratoane de film în week-endul prelungit de la începutul lunii iunie, care tocmai a început, se vor amuza alături de „Candice Renoir“ într-un nou sezon și vor afla cum se termină povestea Mariei, Regina Scoției, în ultimul sezon din „Regina“.