Filme, Noutăți

Primele 5 părți din „Harry Potter“, pe AMC

Programul lunii iunie pe AMC România include primele cinci părți ale seriei de succes „Harry Potter“, care vor fi difuzate începând cu prima duminică din lună.

Duminică, 3 iunie, 19.10: „Harry Potter și Piatra filozofală“ (2001, r. Chris Columbus)
După ce primește mai multe scrisori misterioase, viața lui Harry, un băiat de 11 ani, se schimbă radical odată ce decide să ia Expresul Hogwarts. Se împrietenește cu Hermione Granger și Ron Wesley și împreună pornesc într-o călătorie plină de aventuri în fascinanta lume a farmecelor și vrăjitoriilor.

Duminică, 10 iunie, 19.15: „Harry Potter și Camera secretelor“ (2002, r. Chris Columbus)
Spiridușul Dobby încearcă să-l avertizeze pe Harry în privința unui pericol care-l așteaptă dacă pleacă la Hogwarts. Fără să-și fi dorit, micul vrăjitor devine, în urma întâmplărilor din primul an, centrul atenției la Școala de Vrăjitorie și Magie.

„Harry Potter“

Duminică, 17 iunie, 19.25: „Harry Potter și prizonierul din Azkaban“ (2004, r. Alfonso Cuarón)
Rudele lui Harry continuă să-i facă viața un calvar. Fuge de acasă și, între timp, în peisaj apare un personaj amenințător: Sirius Black (Gary Oldman) a evadat din închisoarea Azkaban și ambiția lui este să-l caute pe Harry.

Duminică, 24 iunie, 19.10: „Harry Potter și Pocalul de foc“ (2005, r. Mike Newell)
Turnirul Celor Trei Vrăjitori îl pune la mari încercări pe Harry Potter. Însă nimic nu se compară cu provocarea de a găsi persoana potrivită cu care să meargă la Balul de Crăciun…

Duminică, 1 iulie, 19.30: „Harry Potter și Ordinul Phoenix“ (2007, r. David Yates)
Al cincilea an la Hogwarts se anunță cel mai dificil, confruntarea cu Cap-de-Mort nu este nici ea mai prejos, iar dragostea adolescentină mai temperează spiritele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *