Filme pentru copii, Noutăți

Filme pentru copii, pe DIVA TV, de 1 iunie

Diva are un program special de 1 iunie pentru copii. Printre recomandările postului TV, se află și clasicul „Familia Addams“ (1991).

„Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events“ / „Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite“
Violet, Klaus și Sunny Baudelaire sunt singuri pe lume. Cum părinții lor au murit, au nevoie de cineva care să îi crească. Iar singura variantă pare și cea mai nefericită. E vorba de Contele Olaf, o rudă a lor, care vrea să le fure averea. Însă Violet, Klaus și Sunny sunt mai puternici și mai curajoși. Nimic nu îi sperie atât timp cât stau împreună!

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
„Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events“ (2004)

„Liar, liar“ / „Mincinosul mincinoșilor“
Fletcher Reede (Jim Carrey) minte și când respiră. Talent înnăscut sau dobândit dată fiind meseria pe care o are, cea de avocat? Cert e că neadevărurile îi afectează relația cu familia și, mai dureros, cu fiul său Max (Justin Cooper). Însă cum rolul avocatului este jucat de Jim Carrey, minciunile nu au doar picioare scurte, ci și un irezistibil efect comic.

„Babe: cel mai curajos porc din lume“
Purcelușul Babe are o dorință stranie: vrea să devină câine ciobănesc. De fapt, dorința lui nu e chiar atât de stranie, pentru că Babe a fost crescut de niște câini ciobănești. Visează să ajungă ce vede. Cum se va finaliza aventura lui într-o lume în care multe animăluțe nu își găsesc locul, urmează să aflăm.

„The Addams Family“ / „Familia Addams“
Gomez, Morticia, Wednesday și Pugsley (re)invadează micul ecran de 1 iunie. Sunt excentrici și chiar dacă par mai ciudăței, au fanii lor în rândul copiilor mai mari (preadolescenți). Familiei Addams i se pregătește un jaf, prin intermediul unui complice care se dă drept unchiul Fester, dispărut de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *