Filme, Noutăți

Filmul „Rampage: Scăpaţi de sub control“ intră în cinematografe pe 13 aprilie

În filmul „Rampage: Scăpaţi de sub control“, Dwayne Johnson joacă rolul unui primatolog care ţine oamenii departe şi animalele aproape.

Un nou personaj de dimensiuni impresionante invadează marele ecran. Nu e Kong, ci George, o gorilă extrem de inteligentă şi cu un nume mai uman, cu care primatologul Davis Okoye are o legătură specială. Davis îl ştie pe George de când s-a născut, prin urmare legătura strânsă dintre el şi primat este de înţeles.

După un experiment genetic care dă greş, prietenul necuvântător se transformă într-o uriaşă bestie violentă. Situaţia nu este singulară. Şi alte animale suferă de mutaţii similare. Nordul Americii se află sub asediul noilor „monştri“, iar singurul mod de a-i opri este găsirea unui antidot. Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a-l găsi.

Primatologul va avea de luptat între două porniri, ambele la fel de fireşti: una este dorinţa de a-l salva pe George, a doua de a opri posibilitatea unei catastrofe globale. Filmul „Rampage: Scăpaţi de sub control“ este distribuit la noi de Vertical Entertainment şi intră în cinematografe pe 13 aprilie. În afară de Dwayne Johnson, din distribuţie mai fac parte Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello, Marley Shelton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *