Filme pentru copii: 7 noutăţi DreamWorks, pe Minimax

Începând cu luna aprilie şi până în iulie inclusiv, cei mici pot vedea pe Minimax 7 titluri noi produse de DreamWorks. Printre ele, seriale animate şi sezoane noi din portofoliul companiei.

Sezonul 2 din „«Domnul Peabody şi Sherman» Show“ şi noul serial „Voltron – Apărătorul legendar“ sunt titlurile DreamWorks care dau startul premierelor în aprilie, pe Minimax. Sherman și cățelul Peabody fac cunoştinţă o serie de personalităţi din diverse domenii – George Washington, Vincent Van Gogh, Charles Darwin, iar „Voltron“ are în centru curajoasa poveste a cinci adolescenţi care ajung de pe Terra în mijlocul unui război intergalactic în plină desfășurare şi devin piloții a cinci lei-roboți care îl controlează pe Voltron, pentru a apăra Universul.

Imagine din „«Domnul Peabody şi Sherman» Show“
Imagine din „«Domnul Peabody şi Sherman» Show“

În mai, pe Minimax, avem trei premiere de sezon: sezonul 3 din „Peripeţiile Motanului Încălţat“, sezonul 2 din „Începuturile familiei Crood“ și a doua serie din „Poveşti cu legume: În casă“. Mustăciosul spadasin trece printr-o nouă provocare: înfrângerea unui balaur. Însă de la zis până la făcut, sunt multe obstacole de trecut… Nici clanul preistoric Crood nu are parte de linişte: dă piept cu noi creaturi duşmănoase, dar, pe de altă parte, leagă prietenii cu personaje simpatice. Cât despre Roșia Bob și Larry Castravete din „Poveşti cu legume: În casă“, îndrăgita serie bazată pe credinţa creştină, nici ei nu stau departe de noi călătorii dincolo de masa de bucătărie.

Luna iunie vine cu sezonul trei al serialului „Trăiască regele Julien!“. Atent supravegheat de credinciosul Mort, monarhul din Madagascar pune la cale noi petreceri şi, totodată, găseşte, în stilul lui amuzant, rezolvări la dilemele existenţiale care-l preocupă.

În iulie, pe Minimax, copiii se vor distra alături de eroii din serialul „Trollhunters“, o producţie creată de Guillermo del Toro, care a câştigat anul acesta patru Oscaruri pentru filmul „Forma apei“. „Trollhunters“  este povestea unui băieţel obişnuit pus într-o situaţie extraordinară. După ce găseşte o amuletă magică, va fi ales să devină un Trollhunter, un paznic de nădejde menit să apere lumea oamenilor şi universul secret al trolilor. Ce este un trol? O fiinţă uriaşă, cu origini în mitologia nordică. Întruchipează forţele rele ale naturii, noaptea ies la vânătoare de oameni şi au o inteligenţă redusă. Cu toate acestea, în animaţia „Boxtroli“, nu sunt chiar atât de înfiorător descrişi, au o latură tandră şi chiar comică.

Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.